Tilbud!

Kontorstol med hovedgærde Jorquera malla P&C SNSPRSC Pink

Original price was: 3.350 kr..Current price is: 1.749 kr..

Opgrader din arbejdsdag med vores ergonomiske kontorstol med justerbar hovedgærde og stilfuldt design. Tag din komfort til næste niveau.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800003788409 Kategori:

Kontorstolen med hovedgærde Jorquera malla P&C SNSPRSC Pink er det ultimative valg til din hjemmearbejdsplads eller kontor. Med sit stilfulde design i en smuk pink farve vil denne stol bringe en smule glæde og elegance til din arbejdsdag. Stolens PVC-struktur og justerbare armlæn sikrer maksimal komfort og støtte, så du kan arbejde produktivt og uden gener.

Denne kontorstol vejer cirka 18 kg og er fremstillet af holdbart legginsmateriale, der sikrer lang holdbarhed og komfort. De praktiske hjul gør det nemt at flytte rundt på din arbejdsplads, mens det stilfulde hovedgærde giver ekstra støtte til din nakke og hoved, så du kan arbejde ergonomisk korrekt og undgå ubehag.

Med Kontorstolen med hovedgærde Jorquera malla P&C SNSPRSC Pink kan du skabe en inspirerende og funktionel arbejdsplads, hvor komfort og stil går hånd i hånd. Lad dig inspirere af denne elegante kontorstol og gør din arbejdsdag lidt mere farverig og behagelig. Lad din personlige stil skinne igennem med denne unikke kontorstol, der vil få dine kollegaer til at misunde dig for din gode smag og komfortable arbejdsstation. Gør arbejdsdagen til en fornøjelse med Kontorstolen med hovedgærde Jorquera malla P&C SNSPRSC Pink.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kontorstol med hovedgærde Jorquera malla P&C SNSPRSC Pink”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.